1512 BİGG Programı İçin Neden Teknopark İstanbul?

Teknopark İstanbul, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi iş birliği ile TÜBİTAK 1512 BİGG programı uygulayıcı kuruluşu olarak girişimcilik alanındaki faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Bilgi üretmekte ve bilgiyi kullanmakta usta, fikrini projeye dönüştürmek için çalışma azmi ve motivasyona sahip, projeye konu ürün-hizmeti ile ticarileşme ve ihracat potansiyeli yüksek, ekibini kurmuş teknogirişimci adaylarının yararlanabileceği ekosistemdeki en avantajlı desteklerden biri olan BİGG için bigg.cubeincubation.com'a hemen başvuru yapabilirsiniz.

Peki ama neden Teknopark İstanbul?

Bundan önce BİGG ile ilgili biraz bilgi paylaşalım.

  • BİGG programında son 7 çağrıda ortalama 428 iş planı hazırlanarak, Ankara'ya panellere gidildi ve ortalama 175 proje, destek onayı aldı.
  • 2018 yılından beri açılan 4 çağrıda ise ortalama 145 onay ve %33 başarı oranı sağlandı.
  • Desteğe ayrılan bütçe itibariyle, 200 bin TL hibe desteğinden 31 uygulayıcı kuruluş toplamda 150'e yakın girişimcinin destek alması sağlanacak.

Rekabet yoğun bu ortamda başarılı olmak için soruyu tekrar edelim!

Neden Teknopark İstanbul?

Proje öneriniz uygulayıcı kuruluş tarafından onaylanınca, başlayacak eğitim ve danışmanlık programı oldukça yoğun geçecek. Çalışanlar ve akademisyenler için eğitim takvimi bu yüzden oldukça önemli. Bunun bilincinde olarak eğitimleri ve danışmanlıklarımızı akşam üzeri ve hafta sonu için de tasarladık.

Sürece, girişimci yenenek değerlendirme çalışması ile başlayacağız. BİGG mevcut durum analizi ile devam edeceğiz. İşinizi modellemek için en iyi danışman kadrosu kuruldu. Teknopark İstanbul'da yer alan Deeptech firmalarımız ile teknik danışmanlık görüşmeleri yapabilmeniz için programa danışmanlık modülleri eklendi.

Kurumsal firmalar ile bir araya gelme, yatırımcılara sunum yapma imkanı için gerekli altyapı oluşturuldu. Sürecin hızlı ve yoğun temposunda, haklı endişe ve kaygılarınız için psikolojik danışmanlık hizmeti tasarladık. Değerlendirme süreçlerinin en şeffaf şekilde yürütülmesi için formlarımız hazır.

Birebir sunum iyileştirme çalışmaları ile en hazır halde jüriden onayı alan girişimcilerimize desteğimiz artarak devam edecek. Size Cube  Incubation’da ücretsiz ofis imkanı sağlayacağız ve proje süresi boyunca kira ödemeyeceksiniz. Teknopark İstanbul içinde kurulan firmaların kuruluş masraflarını da biz karşılayacağız. Proje süresince kurum bünyesinde yer alan prototip atölyesi hizmetinizde olacak ve ıslak kuru labarotuvarlarda çalışma fırsatı yakalayacaksınız. Siz işinize odaklanın diye Teknopark İstanbul sahip olduğu bütün imkanlar ile fikir aşamasından itibaren yanınızda olmak için hazır.

Hemen başvuru yap ve bu ayrıcalıklı ve eşsiz hizmetlerden yararlanma fırsatını yakala!

bigg.cubeincubation.com