Cube Incubation 2020 Yılı 4. Dönem Girişimleri Belli Oldu!

Değerlendirme Kurulu sonrası Cube Incubation 2020 Yılı 4. dönem girişimleri Ar-Ge faaliyetlerini yürütmek üzere kuluçka merkezimize kabul edildi. Yeni dönem girişimleri online olarak değerlendirmeye devam ederek kuluçka merkezimize girmeye hak kazanan firmaların, girişim yolculukları boyunca ihtiyaç duyacakları her türlü bilgi ve donanıma sahip olmalarına olanak sağlıyoruz. Yeni dönem girişimlerimiz:

Pictagroup: Nar (Punica granatum L.) konsantresi proses atıklarından yüksek antioksidan kapasitesine sahip nar kabuğu ekstraktının elde edilmesi.

Konsorsiyum: Yenilenebilir enerji kaynak garanti sistemi. Blokzincir teknolojisinin enerji sektörüne uygulanarak daha güvenilir, şeffaf ve takip edilebilir bir piyasa ortamının oluşturulması hedeflemektedirler.

Arventek:  Yapay Zeka Destekli İnşaat Veri Yönetim Platformu.

SMSK (SecroMix): İşyerinizi ve ailenizi sanal tehditlerden koruyacak bir siber güvenlik ürünü. Basit, satın alınabilir, yeni nesil güvenlik çözümü.

Dipol Teknoloji: İhtiyaca uygun solenoid eyleyici tasarım ve yazılım çözümü.

The Future Natural: Bitkisel cilt bakımı kompozisyonu ortaya koyarak cilt bakımını kullanıcılar için daha sağlıklı ve doğal bir hale getirme.

Heevi: Tek bir dokunuşla, operatörlü̈, şoförlü̈ ekipman, araç̧ kiralayabildiğiniz ve ödemesini de online olarak yapabildiğiniz bir mobil uygulama.

Alloya Teknoloji: Büyük Boyutlarda 3B Metal Yazıcı.

Iwrobotx Yazılım: Otonom Deniz Temizleme Aracı’nın test süreçlerinin ve yazılımının geliştirilmesi.

QuantWiFi: Ev içi kablosuz MESH ağlarında, kanal yoğunluk, kanal gürültüsü, ve WiFi olmayan girişim değerleri ile birlikte ev içi kablosuz cihazların sinyal gücü ve data transfer hızlarını ölçüp hem evdeki WiFi Modem de hem de Bulut da Makina Öğrenmesi ve Yapay Zeka yöntemlerini kullanarak işleyen ve optimize eden embedded ve cloud tabanlı yazılım.

Move On Teknoloji: Kural bazlı ve yapay zeka tabanlı traktör otomatik dümenleme ürünü.

LIVAD Technologies: Canlı yayınlar için ölçümlenebilen akıllı reklam teknolojisi.

Mixoper: Görüntü tanıma ve yapay zeka tabanlı geliştirilen akıllı servis platformu.

Smart OSGB: Ortak Sağlık Güvenlik Birimi profesyonelleri için akıllı takip sistemi uygulaması.

ProBif: Probiyotik bakteriler ile kolon kanseri engellenmesi.

Rotatics: Rotary Swaging makinesinin yenilikçi yöntemlerle prototipinin geliştirilmesi.

ISG SMART: İş sağlığı ve güvenliği alanında ulusal ve uluslararası standartlar kullanılarak, iş kazası ve meslek hastalıklarının meydana gelme olasılıklarının düşürülmesi için gelecek tahminlemesi yaparak önleyici-düzeltici faaliyetlerin hazırlanmasını sağlar.

Wömner: Elektrik enerjisinin formunu bozan tüm yan etkileri (gerilim düşümü/artışı, frekans değişimleri, hamronikler, rezonans vb) tespit etmek ve ortadan kaldırmak.

Numondial: Günümüzde dağınık çalışma şartlarında veya normal ofis ortamında herkesin ihtiyacı olan tüm iletişim kanalarını (telefon, fax, SMS, WhatsApp, Messenger, Chatbot, Video Konferans, IoT haberleşmesi) tek bir platformda ve tek bir uygulamada toplanması.

FluTherm: Yüksek hassasiyetli corıolıs tipi kütlesel debimetre tasarımı.