Global Mentorluk Programımız Başlıyor!

Cube Incubation olarak önemli bir süredir mentörlük hizmetleri sunuyoruz. Ben de bir süre önce bu değerli ekibe katılarak mentörlük süreçlerinin yönetiminde yer alıyorum. Hali hazırda Tübitak 1601 programı kapsamında 30 menti girişim firmamız ve 27 mentörümüzle beraber oldukça başarılı ve keyifli bir program yürütüyoruz.

Hem bu programdan aldığımız ilhamla hem de önümüzdeki ay faaliyete geçecek olan yeni binamızla birlikte Türkiye’nin ve bölgenin en büyük kuluçka merkezi olma özelliğini kazanmamızın da etkisiyle artık hizmetlerimizin tamamı hızlı bir şekilde global ölçek kazanacak. Global ölçeğe kavuşturmayı hedeflediğimiz alanlardan bir tanesi de mentörlük hizmetlerimiz. Şubat 2021 itibariyle programımıza yeni girişimci başvurularını almaya başlayacağız. Üstelik artık yılın her dönemi kuluçka merkezimizden mentörlük hizmeti alınabiliyor olacak. Bu konuda şubat ayı itibariyle sitemizde çok daha fazla detaylı bilgileri paylaşıyor ve girişimcilere yönelik başvuruları başlatıyor olacağız.

Şüphesiz bir mentörlük programının başarısındaki en kilit nokta bünyesine kattığı yetkin ve deneyimli mentörlerin sayısı. Bu nedenle Ocak 2021 itibariyle yıl boyunca sürecek mentörlük programlarımızda yer almak isteyen iş ve akademi dünyasından mentör adaylarına yönelik başvuru sürecimizi başlatıyoruz. Programımıza sadece Türkiye’den değil pek çok farklı ülkeden de başvuru almayı hedefliyoruz. Böylelikle yerli girişimlerimize global yolculuklarında destek verebilecek bir çok farklı ülkeden mentor sağlama imkanına kavuşacağız.

Programımızı diğer mentörlük programlarından ayıran özelliklerden birisi de mentörlerin gelişimine yönelik de destekler sunmamız. Programımızda mentörlerin de kendi arasında etkileşim içerisine girebilmesini ve birbirleriyle paylaşımlar yapabilecekleri executive bir iş ağı oluşturabilmelerine imkan sağlıyoruz. Böylelikle programın paydaşı olan herkesin 360 derece paylaşım içerisine girerek çok yönlü kazanımlar sağlanmasının önünü açıyoruz.

Bu özel mentörlük programımız için akademik ve kurumsal dünyada ciddi tecrübelere sahip, girişimcilerle bilgilerini, tecrübelerini ve iş ağlarını paylaşmak konusunda motivasyonlu, girişimci ruhlu kişileri arıyoruz.

Başvuru Formu

Şerafettin ÖZSOY