Rejenerasyon-20 Programı Dijital Hızlandırma Modülü'ne Seçilen Girişimlerimiz Belli Oldu!

Teknopark İstanbul’un Kuluçka Merkezi Cube Incubation’ın yürütücüsü olduğu İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20” programı için desteklenecek girişimler belirlendi. Evde yaşam, erişim/lojistik, uzaktan çalışma ve sosyal girişim konularında çalışmalar yapan ön kuluçka ve kuluçka aşamasına gelen 222 girişimin başvurduğu programda danışmanlık modülü için 25, dijital hızlandırma modülü için 15 girişim seçildi. Rejenerasyon-20 programına 21 ilden başvuru alındı ve başvuran girişimlerin %20’sini kadın girişimciler oluşturdu. 20 Temmuz Pazartesi günü Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu ve Cube Incubation ekibi dijital hızlandırma modülüne kabul edilen girişimler ile düzenlediği online tanışma toplantısının ardından girişimciler desteklerden faydalanmaya başladı.

 

Marinspector: İnternet bağlantısının zayıf olduğu ortamlarda uzaktan tesis gibi varlıkların teftişini ve kontrolünü sağlayan bir uygulama geliştiriyor.

Cloudpeer: Elektronik imza tabanlı süreç, yenilikçi dijital kanal ve doküman yönetimi platformu.

folovmi Technology: Dijital Yaşam Asistan Servisi - gerçek zamanlı yaşamsal sağlık-güvenlik verilerini takip eden, limit dışı veri tespitinde hızlı acil müdahale süreçleri başlatarak ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara gerçek zamanlı bildirimler yapan bir ürün.

XENA VISION: Computer Vision alanı özelinde kameralardan insan tespiti, insan aktivite tespiti, acil durum tespiti yapıyor.

Exhibin: Canlı yayın ile online fuar ve video sergi platformu.

Mobilmed Medikal Sistemler: Kalp rahatsızlığı olan hastaların evden EKG ölçümlerini doktorları ile paylaşmaya imkan veriyor.

Smart Meet: Kurumsal video konferans sistemi.

Dijital Eczanem: Reçetesiz satılan eczane ürünlerine (kremler, vitaminler, bebek malzemeleri, dermokozmetikler vb.) zaman ve durumlarından ötürü ulaşmakta zorluk yaşayan kişilere ürünleri ulaştırmak üzere teknoloji geliştiriyor.

Nworkee: B2B sınır ötesi ticaret yapanların / yapmak isteyenlerin birbirleriyle doğrudan ve hızlı bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayan mobil uygulama geliştiriyor.

FluAI: Üst Solunum Yolu şikayetleri olan hastalar için AI destekli analizler sağlayan bir mobil uygulama geliştiriyor.

DUNYA 360: Sanal Gerçeklik teknolojisi ile emlak gezintileri yapmaya imkan tanıyan uygulama geliştiriyor.

FlexyTime: Otomatik zaman takip ve verimlilik ölçüm ve raporlama programı sunuyor.

Aykan Teknoloji: Video İşleme teknikleri ile salgın açısından riskli ve güvenli alanlar ve olaylar yönetimine yönelik teknoloji geliştiriyor.

Moodly: Kurumların personelleri ile aktif bir şekilde iletişim kurabildiği kurum içi iç iletişim platformu.

Vibcy: Kullanıcıların sertifikalı antrenör ve diyetisyenlerden online danışmanlık hizmeti satın aldığı mobil uygulama geliştiriyor.